13 milioane de vizualizari in doar 2 luni. Este extraordinara!

6 mai 2012 12:59
A participat la un concurs de talente in America iar acum face senzatie pe net cu aceasta piesa.

Lindsey Stirling este o tanara de 25 de ani din Statele Unite care a participat in 2010 la concursului America's Got Talent, varianta de peste ocean a show-ului Romanii au Talent. In acel moment a trecut de preselectii insa nu a avansat foarte mult in concurs chiar daca a facut o impresie destul de buna juriului si publicului prin felul in care canta si faptul ca avea o coregrafie foarte energica in timp ce canta.

A fost influentata de mica de muzica clasica pe care o asculta tatal si a profitat de ocazie ca sa invete vioara timp de 12 ani. La 16 ani a intrat intr-o trupa pentru care canta si compunea.

Dupa participarea la America's Got Talent, Lindsey Stirling a devenit cunoscuta si a profitat de notorietatea pe net pentru a scoate mai multe piese pe care le-a postat pe Youtube. A adunat peste un milion de vizualizari pentru multe dintre ele insa Crystallize, o piesa recenta cu influente dubstep face senzatie pe internet dupa ce a strans mai mult de 13 milioane in doar 2 luni. Cam cate strang si piese ale vedetelor consacrate.

 

sursa: stirileprotv.ro