Oamenii care traiesc deasupra norilor. Imagini fascinante din orasul bogatiei GALERIE FOTO

Fotografiile cu cladiri astronomice care inteapa norii, oferind privelisti de-a dreptul spectaculoase de la peste 200 de metri inaltime, aproape ca iti taie respiratie. Nu stim insa ce trairi au oamenii care lucreaza zi de zi in zgarie-norii respectivi.
31 martie 2013 12:35
<p>
	&quot;Sa vezi ceata de la inaltime este ireal. Dubaiul vazut de sus este o minune. Am urmarit constructia a peste 80% din cladirile inalte din Dubai din ultimii opt ani&quot;, spune Powell, citat de cotidianul britanic.<br />
	<br />
	Dubaiul gazduieste cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa, cu o inaltime de 828 de metri, peste 10 de etaje si cel mai mare mall din lume, Dubai Mall, desemnat anul trecut cea mai vizitata locatie de cumparaturi si distractie din lume (peste 54 de milioane de vizitatori).</p>

"Sa vezi ceata de la inaltime este ireal. Dubaiul vazut de sus este o minune. Am urmarit constructia a peste 80% din cladirile inalte din Dubai din ultimii opt ani", spune Powell, citat de cotidianul britanic.

Dubaiul gazduieste cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa, cu o inaltime de 828 de metri, peste 10 de etaje si cel mai mare mall din lume, Dubai Mall, desemnat anul trecut cea mai vizitata locatie de cumparaturi si distractie din lume (peste 54 de milioane de vizitatori).

2/7
Cele mai citite