TOP 7 Locuri parca desprinse de pe alta Planeta

Chiar daca vom prezenta cateva locuri de pe Pamant, prima impresie s-ar putea sa fie surprinzatoare. Peisajele de mai jos par sa fie dintr-o alta lume. Curiozitati despre Terra!
27 2012 12:37
<p>
	<strong>Valul de Piatra</strong> </p>
<p>
	&ldquo;Valul&rdquo; este localizat in platoul Colorado la granita statului Arizona, SUA. Oamenii de stiinta sutin ca aici a existat o veche duna de nisip, dar care, din cauza ploilor s-a calcificat si a devenit tare ca o roca. Aspectul zonei pare sa fie de pe alta planeta. </p>
<p>
	Oamenii de stiinta sustin ca datorita depozitelor de minereu de fier, in rocile din canion se poate observa curcubeul. Combinatia de minerale duce la acest efect care pare sa fie unic in lume.</p>

Valul de Piatra

“Valul” este localizat in platoul Colorado la granita statului Arizona, SUA. Oamenii de stiinta sutin ca aici a existat o veche duna de nisip, dar care, din cauza ploilor s-a calcificat si a devenit tare ca o roca. Aspectul zonei pare sa fie de pe alta planeta.

Oamenii de stiinta sustin ca datorita depozitelor de minereu de fier, in rocile din canion se poate observa curcubeul. Combinatia de minerale duce la acest efect care pare sa fie unic in lume.

1/7
Cele mai citite