Trebuie sa le vezi: 10 locuri din "povesti" care chiar exista:  GALERIE FOTO

De la satul lui Popeye marinarul din Malta si pana la pub-ul hobbitilor din Noua Zeelanda. Acestea sunt cateva dintre locurile "din povesti" care chiar exista in realitate.
16 aprilie 2014 12:20
<p>
	Decizia filmarii seriei &quot;Stapanul Inelelor&quot; in Noua Zeelanda le-a picat localnicilor la tanc. De la primul film si-au dat seama ca pot obtine castiguri insemnate din turismul cultural, adica pe seama fanilor seriei. Recent, un neozeelandez a deschis primul bar pentru hobbiti, folosind vechile decoruri.<br />
	<br />
	Green Dragon Pub este un local jos din Hobbiton, langa Matamata, realizat din lemn, cu usi rotunde si arcade si multa bere, bautura preferata a hobitilor din cartea lui J.R.R. Tolkien. Desi, nu lipsesc nici cidrul si bauturile cu ghimbir.</p>

Decizia filmarii seriei "Stapanul Inelelor" in Noua Zeelanda le-a picat localnicilor la tanc. De la primul film si-au dat seama ca pot obtine castiguri insemnate din turismul cultural, adica pe seama fanilor seriei. Recent, un neozeelandez a deschis primul bar pentru hobbiti, folosind vechile decoruri.

Green Dragon Pub este un local jos din Hobbiton, langa Matamata, realizat din lemn, cu usi rotunde si arcade si multa bere, bautura preferata a hobitilor din cartea lui J.R.R. Tolkien. Desi, nu lipsesc nici cidrul si bauturile cu ghimbir.

2/10
Cele mai citite