Jennifer Lawrence - Actrita care "valoreaza" cel mai mult la Hollywood in acest moment

13 2012 11:23
Jennifer Lawrence - Actrita care  valoreaza  cel mai mult la Hollywood in acest moment
Jennifer Lawrence o devanseaza pe Kristen Stewart in preferintele tinerilor de peste ocean.

Jennifer Lawrence o detroneaza pe Kristen Stewart in preferintele tinerelor americance iar producatorii de la Hollywood o cauta din ce in ce mai mult, scrie Huffington Post.

Actrita Jennifer Lawrence, care o interpreteaza pe Katniss in filmul Jocurile Foamei, a fost aleasa in topul creat de Vulture al celor mai valorosi actori. Jennifer ocupa pozitia a 16-a din 100, dupa Tom Cruise si Daniel Radcliffe. Pe primul loc in top se afla actorul Robert Downey Jr., care a jucat in filme precum Iron Man, The Avengers sau Sherlock Holmes. Jennifer Lawrence este cea mai tanara actrita prezenta atat de sus in acest clasament, Kristen Stewart gasindu-se abia pe locul 38.

Jennifer a fost aleasa in top, potrivit organizatorilor, datorita talentului actoricesc de care a dat dovada in Jocurile Foamei, X-Men si Winter’s Bone, dar si pentru aspectul ei fizic si atitudinea ei relaxata care o fac atractiva pentru reviste. De asemenea, actrita a fost, pana acum, pe copertele a sase reviste. Cu multe roluri de profil inalt, inclusiv la continuarile francizelor X-Men si Jocurile Foamei in viitor, sansele vor fi aproape sigur in favoarea ei.

Primul film Jocurile Foamei a avut premiera in luna martie a acestui an si a devenit repede unul dintre cele mai populare. De la lansarea sa, a facut incasari de aproape 700 de milioane de dolari in intreaga lume. Al doilea film din serie, inspirat de cea de-a doua carte din trilogia scrisa de Suzanne Collins (Jocurile Foamei: Sfidarea) va putea fi urmarit pe marile ecrane incepand cu sfarsitul lunii noiembrie de anul viitor. Daca pentru primul film Hunger Games primea 500.000 de dolari, acum actrita si-a negociat contractul si salariul ei a crescut la 10 milioane de dolari.

Jennifer a fost descoperita de agenti in New York City, la varsta de 14 ani. Inainte de a deveni actrita, a fost majoreta si model, a jucat hochei de camp si softball. In primavara anului 2004, ea a calatorit la New York si a avut cateva castinguri cu agentiile de modeling din care facea parte. Dupa ce a parasit agentia, Jen a fost reperata de un agent in timpul filmarii unui spot pentru brandul H & M.

A aparut in mai multe reclame, printre care si in cea pentru showul MTV "My Super Sweet 16", si a jucat un rol in filmul „Devil you know” (2009). La scurt timp, cariera a fortat-o pe ea si pe familia ei sa se mute la Los Angeles, unde a fost distribuita in serialul TBS "Bill Engvall Show" (2007) si in filme ca The Poker House (2008) si The Burning Plain (2008).

A intrat in atentia tuturor cu rolul lui "Ree Dolly" in „Winter's Bone” (2010). Lansat la inceputul anului 2010, filmul a castigat Marele Premiu al Juriului la Festivalul de Film Sundance iar Jennifer s-a ales cu o nominalizare la Oscar. Jennifer Lawrence a lucrat alaturi de Jodie Foster si Mel Gibson in drama The Beaver lansata in 2011.

Actrita care va implini pe 15 august 22 de ani va lansa doua filme noi extrem de asteptate in 2012 - "House at the End of the Street", un horror in care joaca alaturi de Elizabeth Shue si Max Thieriot si "Silver Linings Playbook" unde colaboreaza cu Bradley Cooper. Actrita a anuntat ca in 2014 va reveni in rolul lui Raven / Mystique in seria X-Men.

sursa: procinema.ro