Ce facem in weekend: Concert Selah Sue, Noaptea Alba a Filmului Romanesc si un super party

19 2013 16:52
Ce facem in weekend: Concert Selah Sue, Noaptea Alba a Filmului Romanesc si un super party
Blondish, Victor Stancov, Charlie Boy in Martin, cel mai nou film cu Ethan Hawke si o premiera la Teatrul Odeon. DeBarbati iti face programul pentru acest weekend.

FILME

Getaway
Regie:Courtney Solomon
Distributie: Ethan Hawke, Selena Gomez, Jon Voight

Un fost sofer de curse Brent Magna va fi implicat intr-o cursa rapida contra cronometru atunci cand sotia lui va fi rapita de un tanar misterios. Acesta va lua masina unei tinere si vor porni impreuna pe urmele rapitorului.

Paranoia
Regie:Robert Luketic
Distributie: Liam Hemsworth, Gary Oldman, Amber Heard 

Un proaspat angajat al unei companii extrem de puternice se gaseste ocupand un loc in cadrul unui birou din colt dar cu un pret riscant: trebuie sa il spioneze pe mentorul sefului sau pentru a-i proteja acestuia castigurile de mai multe bilioane de dolari.

About Time/ Era si timpul!
Regie:Richard Curtis
Distributie: Rachel McAdams,Bill Nighy,Domhnall Gleeson


Dupa inca o alta petrecere nereusita de Anul Nou, tatal lui Tim (Bill Nighy) ii spune fiului sau ca barbatii din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a calatori in timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se intampla in viata lui, asa ca se hotaraste sa-si faca viata mai buna... gasindu-si o iubita.

Din nefericire, aceasta misiune se dovedeste a fi mult mai grea decat isi imaginase.ERA sI TIMPUL! este o comedie despre iubire si despre faptul ca, desi poti calatori in timp, cel mai important e sa stii sa-ti faci viata frumoasa, si ca pentru asta nu ai nevoie sa te tot plimbi in trecut si sa revii in prezent.

Noaptea Alba a Filmului Romanesc

<slika_7>

Spectatorii sunt asteptati la proiectiile de film din locatiile Cinema Studio, CinemaPRO, Cinema Elvira Popescu, Muzeul Ţaranului Roman, Parcul Herastrau, Club Control, Dianei | 4, Biblioteca Centrala Universitara (Strada de C’Arte).

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

TEATRU

VINERI

Tipografic majuscul - Teatrul Odeon - ora 19:30 - Sala Studio

Un spectacol de Gianina Cărbunariu

Distribuția
Cătălina Mustață
Alexandru Potocean
Gabriel Răuță
Mihai Smarandache
Silvian Vâlcu

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

SAMBATA

ORFANI de Dennis Kelly - Teatrul Act - ora 19:00

Traducerea: Deea Avram

Cu: Simona Cuciurianu, Ionuţ Grama, Laurenţiu Bănescu
Regia: Elena Morar

Scenografia si afişul: Tudor Prodan

Durată: 105 min (fără pauză)

Preţ bilete: 30 lei (integral) şi 20 lei redus (elevi, studenţi și pensionari)

DUMINICA

FANTOMA, DRAGOSTEA MEA! - de Noel Coward - Teatrul Metropolis - ora 19:00

Regia: Serban PUIU

Realizat dupa piesa „Blithe Spirit“, de Noel Coward, recompensat cu premiul Tony în 2009, datorita succesului rasunator înregistrat la prestigiosul Shubert Theatre de pe Broadway, unde s-a jucat initial, spectacolul "FANTOMA, DRAGOSTEA MEA! " se joaca acum in Bucuresti.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

OPERETA

Costumul - Teatrul National de Opereta Ion Dacian: 22 Sep ora 19:00 - 21:00 si 23 Sep ora 19:00 - 21:00

Spectacol prezentat de Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” in avanpremiera celei de-a VI-a editii a Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical „Viata e frumoasa!” (7-17 noiembrie 2013, Bucuresti)

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

PARTY

bipolar - I.AM.PARADISE - Casa Presei Libere- Vineri - ora 21:00 - 07:00

bipolar ii aduce in premiera in Romania pe fratii brazilieni HNQO si Fabo in cadrul unui showcase al label-ului HOT CREATIONS, patronat de Jamie Jones. Lor li se alatura de asemenea in premiera, germanul Rampa, membru al bine cunoscutelor label-uri Cocoon si Keinemusik.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Studio Martin Reopening: Blondish, Victor Stancov, Charlie Boy - Studio Martin - 21 Sep ora 23:00 - 07:00

Studio Martin readuce la Bucuresti, sambata, 21 septembrie 2013, cel mai hot duo feminin originar din Montreal - Blond:ish. Din line-up nu lipsesc locali Victor Stancov si Charlie Boy.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

CONCERT

Selah Sue - Arenele Romane - 22 Sep ora 20:00 - 23:00

Phoenix Entertainment are deosebita placere de a anunta concertul celebrei artiste Selah Sue in data de 22 septembrie la Arenele Romane din Bucuresti.

Selah Sue va oferi publicului prezent o reprezentatie deosebita, izvorata din talentul sau muzical extraordinar si din prezenta scenica incantatoare. Arenele Romane vor fi invaluite de sonoritatile unor piese precum Raggamuffin, Crazy Vibes, Summertime, Zanna si bineinteles, ale binecunoscutei This World.

 Mai multe detalii pe Orasulm.eu