We like weekends! Anim'est 2013, multe premiere la cinema si o super petrecere: Vezi unde iesim:

3 octombrie 2013 15:39
We like weekends! Anim est 2013, multe premiere la cinema si o super petrecere: Vezi unde iesim:
Vine weekendu' bine-mi pare! Noi iti recomandam sa nu stai in casa cu asa evenimente multe: Citeste mai jos ce poti face, vedea sau petrece!

recomandat de Orasul Meu:

FILM

Gravity
Regie: Alfonso Cuaron
Distributie: Sandra Bullock, George Clooney

Drama SF despre spatiu a lui George Clooney si Sandra Bullock se anunta a fi la fel de captivanta ca 2001: Odiseea spatiala, celebrul film al lui Stanley Kubrick. Filmul, cu buget de 80 de milioane de $, prezinta doi astronauti, o femeie si un barbat, care sunt singurii supravietuitori in urma unui accident petrecut pe o statie spatiala. Cei doi astronauti fac tot posibilul sa se intoarca pe Terra, inainte ca un alt dezastru sa se intample.

Don Jon
Regie: Joseph Gordon-Levitt
Distributie: Scarlett Johansson, Joseph Gordon-Levitt

Jon Martello, actorul principal al acestui film, este un barbat usor narcissist care mai presus de orientarile specifice oricarui tanar -familie, prieteni si femei- adora filmele… deocheate. Aceasta pasiune a sa e pusa la grea incercare in momentul in care Barbara Sugarman (Scarlett Johansson) apare in viata lui si refuza sa se culce cu el de la prima intalnire; provocandu-l astfel sa treaca de superficialitatea acestor placeri catre adevarata cunoastere a persoanelor de langa el.

Thanks for Sharing
Regie: Stuart Blumberg
Distributie: Mark Ruffalo, Tim Robbins, Gwyneth Paltrow

Thanks for Sharing este o comedie neagra despre vietile dependentilor de sex si il are in rol principal pe Mark Ruffalo, un barbat care incearca sa aiba o relatie normala cu o femei frumoasa, interpretata de Gwyneth Paltrow, dar in acelasi timp se lupta cu obsesia pentru sex. Barbatul decide sa urmeze un program de terapie in 12 pasi pentru a se vindeca de depedenta, insa lucrurile se complica si mai mult.

Acesta este debutul regizoral al lui Stuart Blumberg, co-scenarist al filmului The Kids Are All Right. Din distributie mai fac parte Pink, Tim Robbins, Joely Richardson, Josh Gad.

Anim'est 2013

In perioada 4-13 octombrie, Anim’est isi asteapta spectatorii la Cinema Patria si Cinema Studio din Bucuresti cu filme alese pe spranceana de directorul festivalului Mihai Mitrica. Organizatorii promit o noua editie de succes, plina cu animatii multipremiate, workshop-uri, concerte si bineinteles cele mai fresh petreceri.

Citeste mai mult pe Orasulm.eu

TEATRU

Scaunele - IONESCU / ALEXA
Sala Toma Caragiu / Vineri 04, Marţi 08 Octombrie, ora 19.00

Doi bătrâni îşi analizează cu melancolie viaţa. Vorbesc, se agită şi aşteaptă, alintându-se cu amintiri ratate. O ultimă reprezentaţie în faţa unor oameni care seamănă leit cu ei, nişte absenţe. O analiză a ceea ce a fost fericirea şi nefericirea lor. Trec fulgerător de la tristeţea fără gravitate la un entuziasm fără durată, se mint, se ceartă şi se consolează reciproc. Un discurs despre singuratatea în doi, despre ratarea în cuplu şi moartea de unul singur.

Citeste mai mult pe Orasulm.eu

VIŢELUL DE AUR -Sambata - ora 19:00 - SALA ArCuB

Dramatizarea după una dintre cele mai amuzante cărţi ale secolului XX, Viţelul de aur, scrisă de celebrul duo literar Ilf şi Petrov, doi mari maestrii ai comediei, prezintă un episod al aventurilor simpaticului escroc Ostap Bender prin Uniunea Sovietică a anilor 1920.

Distribuţia: Tudor Aaron Istodor, Cătălin Babliuc, Dan Rădulescu, Lucian Iftime, Smaranda Caragea, Radu Iacoban

Regia: Eugen Gyemant

Scenografia: Vladimir Turturica si Tudor Prodan

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Revizorul de Nikolai Vasilievich Gogol - duminica - ora 19:30 Teatrul National

Cu: Marius Manole, Mihai Constantin, Ana Ciontea, Ilinca Manolache, Irina Movilă, Costina Ciuciulică, Claudiu Bleonţ, Mihai Calotă...

Regia: Felix Alexa

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

DANS

eXplore dance festival 8

05 Oct ora 12:00 - 22:00
06 Oct ora 12:00 - 22:00
07 Oct ora 12:00 - 22:00
12 Oct ora 12:00 - 22:00
13 Oct ora 12:00 - 22:00

Tema editiei eXplore dance festival #8, reprezinta motorul selectiei artistice din acest an. Incurajand cercetarea coregrafica si sustinerea tinerei generatii de dansatori si coregrafi, diversitatea formelor contemporane de dans si performance, precum si cresterea vizibilitatii in randul publicului larg, programul din acest an va avea ca focus generatia viitoare.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

PARTY

KARNIVALE 3 - Guy Gerber, Reboot, Kozo, Barac, Cap - Casa Presei Libere - Vineri - ora 22:00 - 06:00

Chiar intr-o seara de vineri, poti incepe weekendul bifand condica la a 3-a editie a evenimentului Karnivale.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Mara Trax, Cristi Cons - Sambata - Studio Martin - 23:00 - 07:00

Vera si Maayan Nidam, cele doua componente ale Mara Trax, mixeaza in club Studio Martin, in noaptea de 5 octombrie 2013. Alaturi de ele se va afla la pupitru si DJ-ul roman, Cristi Cons.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

5 ani de Control - The Orb - Control- Vineri ora 21:00 - 06:00

* THE ORB - Adventures Beyond the Ultraworld si UFOrb live! (Dr. Alex Paterson, Thomas Fehlmann. Live visuals & lightning Gary Oldknow )

* Steaua De Mare & Future Nuggets All Stars (live)

* Bogman & Mugur (Sala berlin)

* Cliza & Stutz - sala mica

Mai multe detalii pe Orasulm.eu