We like weekends! Unde poti sa vezi cel mai asteptat film romanesc si care sunt spectacolele de teatru la care merita sa iesi:

17 octombrie 2013 16:29
We like weekends! Unde poti sa vezi cel mai asteptat film romanesc si care sunt spectacolele de teatru la care merita sa iesi:
Cel mai asteptat film romanesc al momentului, un spectacol de teatru care nu trebuie ratat: Scene din viaţa insectelor si Local Jam:

sursa: debarbati.ro via Cristian Simonca

FILM

Prisoners
Regie: Denis Villeneuve
Distributie: Hugh Jackman, Jack Gyllenhaal, Paul Dano

Keller Dove (Hugh Jackman), un barbat din Boston, ajunge sa-l rapeasca pe invididul pe care-l suspecta de disparitia fiicei sale si a celei mai bune prietene a ei. Din distributie mai fac parte Jack Gyllenhaal, Terence Howard, Paul Dano, Melissa Leo.

Man of Tai Chi
Regie: Keanu Reeves
Distributie: Keanu Reeves, Tiger Hu Chen

Un tanar maestru de arte martiale din Beijing isi foloseste aptitudinile pentru a a reinvata arta luptelor, traind noi experiente, dar fiind nevoit sa faca si multe sacrificii. Acesta este debutul regizoral al lui Keanu Reeves si il are in rol principal pe Tiger Hu Chen, cu care starul a lucrat la seria Matrix.

Carrie
Regie: Kimberly Peirce
Distributie: Chloe Grace Moretz, Judy Greer, Portia Doubleday

Carrie, cea mai recenta ecranizare a celebrului roman horror a lui Stephen King le aduce pe Chloë Grace Moretz si Julianne Moore in rolurile principale.Carrie este o adolescenta timida, tinuta din scurt de o mama exagerat de credincioasa, care este tinta batjocorii colegilor de clasa. In timpul balului de absolvire acestia merg prea departe cu o gluma, iar in Carrie se trezesc niste puteri telekinetice care dezlantuie haosul.

Cainele japonez
Regie: Tudor Cristian Jurgiu
Distributie: Victor Rebenciug, Serban Pavlu

Dupa ce isi pierde sotia, casa si toata averea din cauza inundatiilor, Costache Moldu (Victor Rebengiuc) trebuie sa aleaga daca pastreaza sau nu pamantul care i-a fost dat de catre primarie. Intoarcerea fiului sau, Ticu (Serban Pavlu), din Japonia il va ajuta sa ia o decizie in acest sens.

TEATRU

VINERI

Scene din viaţa insectelor - Centrul Cultural Nicolae Bălcescu, ora 19:00

Cu: George Costin, Adrian Nicolae, Alexandra Fasolă, Nicoleta Hâncu, Sorin Miron.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

SAMBATA

Băieţii de Aur - Teatrul Mic - ora 19:00

Distribuţia: DAN CONDURACHE (Willie Clark), BOGDAN TALAŞMAN (Ben Clark), MIHAI DINVALE (Al Lewis), ŞTEFAN LUPU (Eddie), RUXANDRA ENESCU (O infirmieră), LILIANA PANĂ (O soră de caritate), PETRE MORARU (Regizorul de platou)

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

DUMINICA

XXL (Fat Pig) - Teatrul Act- ora 19:00

cu: Andi Vasluianu, Roxana Marian, Irina Velcescu și Vlad Zamfirescu

Regia: Cristi Juncu

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

PARTY

Wolf+Lamb, Soul Clap, Pillowtalk, No Regular Play

Arenele Romane

19 Oct ora 22:00 - 05:00

WOLF + LAMB MUSIC

New York, US

Capii familiei, Wolf + Lamb (si intr-adevar sunt o familie - fara contracte, afaceri serioase), Zev "Wolf" Eisenberg si Gadi "Lamb" Mizrahi au inceput separat dar au ajuns sa traiasca comunal la registrul lor de la New York Marcy Hotel. Pe timpul iernii gasca se muta la Miami unde devin gazda showurilor de la Electric Pickle. In calitate de producatori, Wolf + Lamb sunt renumiti pentru deep house-ul lor lent, meditativ, iar urmatorul lor album - titlul de lucru bazat pe o poveste adevarata - va avea "doar doua piese dance.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Local Jam

Colectiv - Vineri ora 20:00 - 01:00

Local - Supporting local artists - jam, gathering, brave people.

O initiativa ce isi doreste sa incurajeze artistii locali prin organizare de evenimente, aducand sub aceeasi umbrela diferite flavor-uri locale: muzica&visuals&expozitie.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Relansarea Fratelli Espresso Bar - OK Corral

Fratelli Espresso Bar - Vineri ora 21:00 - 04:00

Cafeneaua Fratelli Espresso Bar ne asteapta din aceasta toamna, cu „haine noi”, dupa ce a fost proaspat renovata si redecorata, pentru o noua serie de evenimente culturale, dar si seri dansante de weekend marca GensDuBien.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Rahova Delivery

Strada Sabinelor

Vineri ora 16:00 - 22:00

19 Oct ora 16:00 - 22:00

20 Oct ora 16:00 - 22:00

Intre 18 si 20 octombrie, strada Sabinelor din cartierul Rahova devine o platforma culturala si o retea civica prin care bucurestenii vor intalni una dintre cele mai intense si vulnerabile comunitati ale orasului. laBOMBAstudios, in parteneriat cu Fundatia Carturesti si cu sprijin financiar de la Administratia Fondului Cultural National, va invita la Rahova Delivery, un bairam in mijlocul strazii si in curtile oamenilor cum n-a mai vazut Bucurestiul.

Muzica, dans, mancare, traditii rrome, arta si artizanat, dar si ateliere creative, de activism si implicare sociala intr-un mix marca Street Delivery.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu